Starte bedrift som strikkedesigner

kurs Jun 20, 2023

God formiddag

Solen skinner og varmen er helt perfekt. Jeg har flyttet mac`n ut på terrassen og nyter stillheten. Vel, gressklippere, hunder som bjeffer, folk som ler og skravler. Det er nydelig støy til arbeidet. Endelig ser vi folk etter en lang vinter. 

I dag morges fikk jeg en e-post som sier noe om hvor mange bedrifter som starter i løpet av et år og hvor mange som forsvinner. Vi starter bedrift med godt mot og kanskje litt for høye forventninger. Dette fikk meg til å dele mine tanker om å starte bedrift som strikkedesigner. 


Jeg vet at det ikke er lett, jeg vet at oppskrifts-salget eller kursene jeg lager og eier ikke vil gi umiddelbar suksess. Gjennom businesscoacher, erfaring fra arbeidslivet, det jeg leser i aviser og artikler så vet jeg at det tar tid å bygge bedrift. Vi er allikevel litt i overkant håpefulle og kjører på. 

Jeg er glad for at jeg har både min indre viten om at det er vanskelig og vil ta tid, samtidig som jeg er litt i overkant håpefull også. Hvorfor skal jeg ikke være det? Det er jo drivkraften og lysten vi har til å lykkes som også er viktig i arbeidet med å skape bedriften vår. 

Så hvorfor er det mange som gir seg? Jeg er ikke business ekspert eller coach, så det kan ikke jeg svare på. For meg er det viktig å hele tiden være realistisk samtidig som jeg drømmer om litt raskere suksess. 

Når dagene er tunge og jeg lurer på om jeg har valgt feil, minner jeg meg selv på at det tar tid! Jeg minner meg selv på alle investeringene jeg har gjort i bedriften. Alle timene med arbeid! Og jeg minner meg selv på å ha det gøy i prosessen. 

 

Hver uke ser jeg fremgang:

- ny kunnskap

- fikset en utfordring

- fikk nye kunder

- ble kjent med andre designere

- nye ideer

nye erfaringer

 

Hver dag er en ny dag med læring av feilene jeg gjorde og av det som fungerte. For meg er det viktig å minne meg selv på at de dagene som er ekstra tøffe, de ukene hvor det er mindre salg - det er endel av prosessen. 

 

I sommer tilbyr jeg en sommerrabatt på kurset Bli strikkedesiger som deg som også vil sette dine ideer ut i verden og designe nydelige strikke/hekledesign. 

Les mer om kurset her

https://www.strikkedesigner.no/kurs

 

Jeg ønsker deg en nydelig sommerdag! Stå på, følg drømmene. 

Venica

 

 

 Bli strikkedesigner

Les mer om kurset

Gratis

LÊr de 9 stegene i strikkedesign. Meld deg inn i nyhetsbrevet og du mottar en pdf med de 9 stegene i strikkedesign. Du mottar ogsÄ og en nydelig rabattkode pÄ kurset!

Husk Ă„ sjekk sĂžppelpost hvis du ikke mottar eposter!