Velkommen

Jeg ønsker deg hjertelig velkommen til digital medlemsportal hvor du får utvikle dine kunnskaper som strikkedesigner.

Hverdagen som selvstendig designer kan til tider være tøff og utfordrende. Spørsmålene dukker opp underveis i designerprosessen. Du bruker mye tid på å finne informasjonen og kunnskapen. Du savner en sparringspartner, eller har behov for ekstra veiledning. Ja, for noen ganger står vi fast i de endelige avgjørelse og vi trenger noen å rådføre oss med.

I designerportalen graver vi dypere inn i teknikker, strikkeprosesser og fremgangsmetoder. Vi skal også fokusere på kunden, kundeservice, integritet, kopiering, prissetting og mye mer. Du som strikkedesigner fortjener å skinne og din kunnskap og bedrift fortjener å bli anerkjent som et unikt yrke. Sammen blir vi sterke!

Her får du kunnskap, veileding og fellesskap til å videreutvikle deg som strikkedesigner!

 

Teknisk redigering

Som designer er det viktig å lansere oppskrifter av høy profesjonell kvalitet. Du får teknisk redigering av en oppskriftfor hver måned du er medlem.

Kunnskap og veiledning

Med ny kunnskap og god veiledning, kommer også de geniale idèene og du blir ivaretatt i din designerhverdag - både i gleder og sorger.

Fellesskap og spørretimer

Selvstendige designere jobber mye alene og i et fellesskap er det rom for å dele erfaringer og lære av hverandre. Vi har ukentlige spørretimer hvor du får råd og veiledning om det du lurer på!

Nytt tema hver måned!

Bli medlem

Designerportalen

kr 599/m

Medlemsportal for designere.

  • Kunnskap og
  • Personlig veiledning i designprosessen x 1 (verdi 1500 kr)
  • Teknisk redigering av en oppskrift pr / mnd (Verdi fra 750 - 2000 kr)
  • Spørretimer
  • 50 % rabatt på kurs* og oppskrifter

(*rabatten gjelder ikke for kurset Bli strikkedesigner)

 

Bli medlem
Venica D:

Velkommen


Jeg heter Veronica, er faglært designer gjennom kurset Bli strikkedesiger og andre kurs hos faglærte designere. Jeg eier nettbutikken Venica Design, og i august 2021 kjøpte jeg rettighetene til kurset Bli strikkedesigner. Min lidenskap er å få strikkedesign som et anerkjent og respektert yrke, og skape et felles miljø for designere der vi kan utvikle oss, få råd og veiledning og et fantastisk nettverk i fellesskap.

Bli kjent med designere fra hele landet - ja til og med nordiske designere.